En larmväska ger trygghet på bygget

Har du stora säkerhetsbehov på ditt bygge? Oroar du dig för stölder och vandalisering?

Låt oss installera en larmväska – ett tryggt, lättskött och okomplicerat skydd för arbetsplatser. 

Larmet är försett med kameraövervakning och är kopplat till vaktbolag för snabb verifiering och utryckning. Vi installerar din larmväska och underhåller den under hela hyrtiden.

Är du intresserad av en larmväska som skyddar ditt bygge? Vi på kommer gärna på besök till er arbetsplats för en kostnadsfri rådgivning och hjälper er att hitta en larmväska och säkerhetslösning som passar just er. 

Välkommen att kontakta oss redan idag så förbättrar vi säkerheten på ditt bygge. 

Larmväska – effektivt mot inbrott

Det finns larmväskor som är anpassade för både inomhus- och utomhusbruk eller i en kombination av båda. En larmväska för inomhusbruk är framtagen som en tillfällig lösning eller kompletterande larm.

En larmväska för utomhusbruk är mycket bra när det behövs snabb och enkel larmning av exempelvis byggställningar, entreprenadmaskiner och andra byggprojekt som har höga krav på säkerhet.

2Protect - Bygglarm och säkerhetslösningar, larmväska

Enkelt att ha i drift

Larmväskan är enkel att ha i drift, inte minst för att den inte behöver någon nätanslutning. Strömförsörjningen tryggas istället av starka och kraftfulla batterier med upp till två års driftstid. Vi utför högkvalitativ service av larmsystem och kan hjälpa dig att välja komponenter för att få till den perfekta väskan för just ditt projekt. 

Alla larmkomponenterna kan levereras i en larmväska av hård plast. Hyr en larmväska av oss på 2Protect – du får en larmväska som är anpassad efter just ditt byggprojekt. 

Byggen löper stor risk för inbrott

Det finns flera studier som visar att arbetsplatser som är skyddade från insyn eller ligger nära stora vägar löper större risk att utsättas för inbrott och stölder. Handlar det dessutom om en arbetsplats med dålig belysning, svagt skydd när det handlar om stängsel, lås och andra traditionella säkerhetsanordningar så är stöldrisken ännu större. 

En viktig förebyggande åtgärd

Att skydda ett bygge med larmväska och övervakningskameror är en viktig del i det förebyggande arbetet mot stöld. En väl planerad lösning minskar stöldrisken och ger alla på bygget mer tid att lägga på själva jobbet. Dessutom kan skadegörelse och stölder bli väldigt kostsamma, verktyg och maskiner som används vid byggen är ofta mycket värdefulla. Dessutom riskerar stölder och vandalisering att leda till stopp i produktionen, sena leveranser och stillestånd i arbetet då det kan saknas viktiga maskiner och verktyg efter stölden.

Ett smidigt och lättöverskådligt system

 • Larmet har kameraövervakning och är kopplat till vaktbolag.
 • Du får ett meddelande när någon larmar på eller av.
 • Du får ett meddelande om larmet utlöses.
 • Via kameraövervakning vaktbolaget se vad som händer vid utlöst inbrottslarm.
 • Vi tar hand om installation och underhåll av din larmväska.
 • Ett tryggt larmsystem som kan ge dig en lägre försäkringspremie och en tryggare arbetsplats.
 

Du väljer vad du behöver själv

Alla lokaler och arbetsplatser är unika. Därför vill vi inte begränsa oss till förutbestämda larmpaket. Vi erbjuder ett smart system där du kan välja önskade tjänster och komponenter efter dina önskemål och behov. Säkerhet på dina villkor helt enkelt.

Vi har lång erfarenhet av larminstallation och har samarbetat med både mindre och större företag. Om du vänder dig till oss får du hjälp av ett oberoende och personligt säkerhetsföretag som alltid sätter kunden i första rummet. Vi arbetar hårt för att med hjälp av stark och personlig service bli din enda kontakt inom larm och säkerhet. Med stor kompetens och lång erfarenhet kan vi anta din utmaning på ett tryggt och kostnadseffektivt sätt. 

Larmväska – därför ska du välja oss

 • Engagemang. Vi är lyhörda, personliga och sätter alltid kunden i första rummet.
 • Kameradetektor. Fungerar både avskräckande och som bildverifiering vid inbrott.
 • Professionell installation. Vi installerar din larmväska enligt branschens normer. 
 • Uppkopplat och övervakat. Uppkopplat till vaktbolag och allt är övervakat.
 • Utryckning. Vid verifierat larm rycker närmaste väktare ut. Om möjlighet finns kan ibland även polis assistera vid larm.

Generösa serviceavtal

Vi månar om dig och din trygghet och erbjuder därför generösa serviceavtal till samtliga säkerhetsanläggningar. Vi tar fram ett skräddarsytt avtal som passar dina behov perfekt – där ingår exempelvis avprovning, batteribyte, fri telefonsupport, inställelsetid med mera.  Du tilldelas en personlig kontakt redan vid installation som finns med dig för all tänkbar hjälp gällande din nya säkerhetsanläggning.

Intresserad av en larmväska som ger en tryggare miljö på din arbetsplats? Välkommen att kontakta oss!