Bygglarm för en tryggare arbetsplats

Vill du förbättra tryggheten på ditt bygge? Vi hyr ut, installerar och underhåller moderna bygglarm med kameraövervakning som dessutom är uppkopplade mot larmcentral med snabb utryckning.

Ett bygglarm innebär en trygg och okomplicerad bevakning av en byggarbetsplats – byggställningar, containrar, fordon, byggarbetsplatser m.m. kan alla behöva ett funktionellt skydd.

Kontakta oss så hjälper vi dig att installera ett säkert och tryggt bygglarm.

Bygglarm – några starka fördelar

Trygg och säker arbetsplats

Med ett bygglarm får du ett inbrottsskydd som skapar en trygg och säker arbetsplats. Det blir färre störande moment och produktionsbortfallet minskar. Det viktigaste syftet med ett bygglarm och andra larmsystem är att så tidigt som möjligt detektera intrånget och därefter agera så snabbt och korrekt som möjligt. Vi kopplar upp vårt larm via en säker uppkoppling mot larmcentral med snabb utryckning. 

Smidighet och flexibilitet

Våra säkerhetssystem går självklart att koppla samman med ett passagesystem för att du ska kunna koppla till och från systemet när det behövs.

Ingen bindningstid

Vi har inga bindningstider eller uppsägningstider på våra bygglarm eller andra säkerhetssystem. Du betalar bara för tiden du behöver våra tjänster. Dessutom finns vår support om du skulle få problem eller har några frågor.

bygglarm

Lång erfarenhet av säkerhetsbranschen

Som företag har vi på 2Protect lång erfarenhet av säkerhetsbranschen och kan larma hela byggarbetsplatsen och alla byggställningar, och oftast kan ett bygglarm vara igång samma dag som beställningen.

 

Med vår hjälp får du alltid tillgång till helhetslösningar – vi erbjuder installation, montage och uppkoppling mot larmcentral. Vi tar även ned larmet när du inte behöver det längre. 

Mycket lockar till stöld på ett bygge

På en byggarbetsplats finns många saker som lockar till inbrott och stöld, något som tyvärr är en vanlig företeelse i dessa sammanhang. Detta kommer att leda till högre kostnader för förlorat material, skador som måste åtgärdas och oplanerade avbrott i produktionen. 

Om du installerar ett bygglarm ökar du säkerheten på arbetsplatsen. Våra larmsystem är flexibla och skalbara och kan ändras och uppdateras under arbetets gång. Om man tänker på dessa potentiella problem i kombinationen med hög driftsäkerhet blir kostnaderna låga, därför är ett bygglarm en lönsam investering. 

Vi projekterar, installerar och underhåller larm-, brand- och säkerhetssystem. När företaget växer eller byter lokaler kan vi utöka larmet efter behov. 

Bygglarm – en viktig säkerhetsåtgärd

Bygglarm är en viktig säkerhetsåtgärd som kan hålla din fastighet trygg och säker. De gör det möjligt för dig att snabbt upptäcka eventuella intrång och larma myndigheterna om det behövs. Förutom att skydda ditt hem eller företag från potentiella hot kan bygglarm också bidra till att minska antalet falsklarm – vilket sparar tid och pengar.

Om du funderar på att installera ett larmsystem för byggnader finns det några viktiga frågor du bör ställa dig:

  • Vilken typ av sensor ska jag använda?
  • Hur kommer jag att bli varnad när ett larm utlöses?
  • Hur kommer mitt larmsystem att övervakas?
  • Finns det några särskilda funktioner som mitt larmsystem bör innehålla?

Genom att besvara dessa frågor kan du säkerställa att ditt byggnadslarmsystem uppfyller dina specifika behov och ger optimal säkerhetstäckning. För mer information om bygglarm, ta en titt på vår guide eller prata med en av våra experter idag! Vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för dina säkerhetsbehov.

Varierade lösningar

  • Våra  bygglarm innefattar såväl enkla lösningar och mer avancerade system med skräddarsydda funktioner för diverse olika verksamheter, miljöer och fastigheter.
  • Vi utför även service & underhåll av er befintliga larmanläggning.
  • Våra tekniker är alltid med från start och hjälper till att välja rätt system som passar bäst just för dig och din verksamhet.
  • Vi är specialister på att förutse och utvärdera risker, genom mångårig erfarenhet och välutbildad personal med produkter som ligger i framkant.

Så här fungerar vårt bygglarm

Alla våra bygglarm består av trådlösa utom- och inomhuskameror som enkelt ansluts till ett valfritt vaktbolag för snabb åtgärd vid larm. Bygglarmets trådlösa räckvidd är extremt bra och vi behöver varken 230V eller bredband på plats. Allt drivs med egna batterier som håller i upp till flera år. Uppkopplingen sker med våra egna sim-kort där alla kostnaderna för det ingår i månadshyran från 2Protect.

Vid inbrottslarm får vaktbolaget direkt möjlighet att se vad som orsakat larmet. Är det personer i bild, ett djur som går förbi eller bara en presenning som fladdrar i vinden. Just möjligheten att visuellt kunna verifiera vad som orsakat larmet minimerar era kostnader för onödiga utryckningar.

Larmet går till vaktbolaget

Om man vill så kopplar vi bygglarmet vidare till vaktbolag. Larm skickas då direkt till vaktbolaget så att situationen kan ses över och kontrollen tas tillbaka. Vårt mål är att hjälpa dig få stopp på stölderna på byggplatsen, så att bygget kan avslutas vid ett bestämt datum och utan onödiga och kostsamma materiella förluster.

Vi har genom åren arbetat med ett flertal kunder inom bygg- och säkerhetsbranschen, fastighetsbolag, bostadsrättsförening och skolor m. fl. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av ett bygglarm eller någon annan typ av säkerhetslösning.